18:43
День небесної сотні

Горить свіча і пам’яті сльоза

додолу з неї краплями стікає.

Земля ридає, плачуть небеса –

Героїв Україна пам’ятає!

Сьогодні,20 лютого,ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України. Завдяки ним було змінено хід історії нашої держави.

З метою виховання в учнів патріотичних почуттів та гордості за Батьківщину, формування ціннісного ставлення до України в Горондівському закладі освіти проведено години спілкування онлайн на теми «Герої Небесної Сотні»(9-А, Тарасюк Я.Ю),«День пам'яті Героїв Небесної Сотні»( 11-Б,Черепаня С.П.), «Герої не вмирають»(8-А, Логай О.І), «Зима,що нас змінила»( 7-Б, Кіраль М.Й.), «Їх подвиг пам’ятатимемо завжди» (3-Б,Феделеш Н.А.), «Будемо гідні славі героїв»(6-Б, Перун Г.М.) «Небесна сотня-то в серцях вогонь, він гаряче палав за Україну» (7-В , Угорчак Н.І.), «Небесна сотня - герої минулого і сьогодення!»( 5-Б, Мікла В.І.)«Небесна Сотня. Вони боролися за єдність України»(8-Б, Бабич М.Н.), «З Україною в серці»( 9-В,Королович О.В.) «Майдан – символ національної гідності» (5-А, Шелестай Г. В.);перегляд тематичного фільму "Ангели майдану" ( 10-А,Б, Мисло Я.В.,Левко Е.Ю.); майстер-клас із виготовлення паперових ангелів(учні поч.кл.)

Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної та квітучої держави, чистого неба над головою.

Хай пам'ять усіх, невинно вбитих, згуртує живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.Пам’ятаємо, шануємо, наслідуємо!

 

 

Переглядів: 185 | Додав: annakentes | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar