11:28
День учителя 2015

  У першу неділю жовтня вся Україна святкувала День Вчителя. Напередодні, у засобах інформації, прозвучало багато теплих слів вдячності, захоплення працею педагога. Та найщирішими були привітання від безпосередніх учасників навчального процесу – дітей. У цьому переконались вчителі Горондівської школи, яких запросили на свято учні.

«Учитель…Одна з найпочесніших професій. Вона – для обраних.» Такими словами розпочали свійвиступ школярі нашої школи. До привітань директора Марії Іванівни Шпеник та голови профкому Люби Василівни Гопонько приєднались учні 4, 9 та 11 класів.

Слід відмітити, що діти виявили неабиякий артистизм і винахідливість. Милозвучністю співу вчителів порадував ансамбль «Джерельце». Справжню майстерність зуміли проявити наші четвертокласники, підготувавши для свята аж декілька чудових номерів. Тут і жартівливі пісні, веселі сценки, чарівні танці і зовсім серйозні, душевні слова подяки.  Особливо вразила публіку гумористична сценка «Любі друзі», яку вчителям подарували старшокласники. Разом з героями глядачі подорожували в часі і просторі, познайомлися з найвідомішими вченими різних епох. Цікаво, повчально, а головне, весело! Словом, нашим учням артистизму не позичати. Ось вже й кінець свята наближається… Вокальна композиція «Спасибі, вчителю» мало не до сліз вразила наших педагогів… Стоп! Стоп! Стоп!!! Шановні вчителі, плакати не можна! Сьогодні ж свято! А з іншого боку, як же тут не розчулитись, коли наші діти такі розумні, гарні, талановиті… і вже такі дорослі. Хоч вони й не рідні, але такі дорогі. От і виступає на очах вчителя зрадлива сльоза. Але ця сльоза – радості і гордості за своїх діток. Спасибі вам дорогі учні за привітання. Пам’ятайте, найкращий подарунок для нас – це ваш успіх!


Товт М.Й.

Переглядів: 864 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar