20:11
Міжнародний день захисту прав людини

      Ми живемо у нелегку, проте надзвичайно насичену історичними поді-ями добу переходу від несвободи, гніту, безправ’я до утвердження прав лю-дини, поваги до гідності особистості, усвідомлення того, що людина сама відповідає за себе, за своє сьогодення і прийдешнє. 
     10 грудня Україна і світ відзначають Міжнародний день захисту прав людини, який святкується за пропозицією Генеральної Асамблеї ООН на честь ухвалення 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини яка проголосила рівність усіх жителів планети перед законом.
      З нагоди такої дати в Горондівській школі відбувся ряд цікавих заходів. На першому уроці відбулася конференція з учнями  9-10 класів на тему: «Права людини». Всіх зацікавила книжкова виставка на тему: «Розвиток права в Україні». На сьомому уроці між учнями 9-х класів відбувся правовий брейн-ринг перемогу в якому з відривом всього в один бал здобула команда «ПДВ» 9-Б класу. 
Ніколи не буде зайвим повторити свої обов’язки і дотримуватися їх, знати свої права і користуватися ними, побачити деякі проблеми зі сторони та зробити для себе висновки. Незнання не звільняє від відповідальності, а знання навпаки перетворюється на силу, якою можна захистити себе від шкідливого та небезпечного, зміцнити свою силу волі, покращити поведінку!

 

Переглядів: 467 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar