11:12
Тиждень правових знань

Кожен тематичний тиждень у школі – це можливість почути щось нове і цікаве із будь-якого шкільного предмету чи сфери життя.

З 2 по 6 жовтня у нашій школі проходив ТИЖДЕНЬ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ, під час якого відбувалися різні заходи на правову тематику.

Розпочався тиждень з години спілкування  для учнів 5-11 класів на тему: «Права і обов’язки в нашому житті» та бесід з учнями 1-4 класів: «Хто і як захищає права дітей», «Умій контролювати свої бажання».

Круглий стіл на тему: «Правила і закони в нашому житті» з учнями 9-10 класів організували вчителі правознавства Васько Ю.Ю. та Товт М.Й.

Всіх зацікавила книжкова виставка на тему: «Права дитини в Україні».

Класний керівники провели з учнями виховні години на тему: «Права дитини». Не без азарту учні 9-х та 10 класів зіграли в правовий брейн-ринг, а також взяли участь в конкурсі «Кращий правознавець».

Ніколи не буде зайвим повторити свої обов’язки і дотримуватися їх, знати свої права і користуватися ними, побачити деякі проблеми зі сторони та зробити для себе висновки. Незнання не звільняє від відповідальності, а знання навпаки перетворюється на силу, якою можна захистити себе від шкідливого та небезпечного, зміцнити свою силу волі, покращити поведінку!

 

Переглядів: 721 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar