19:19
Тиждень знань Правил дорожнього руху

     Сьогодні сучасна людина живе у складному світі. Світі, який постійно змінюється та потребує від людини великих знань, умінь та досвіду. Щохвилини в країні трапляються неприємні, часто трагічні події, які забирають здоров’я та життя людей. Дуже часто страждають більш непідготовлені до життя, недосвідчені діти.Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це вони потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху, водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху.

Саме, щоб навчити дітей захистити себе та близьких на дорозі, в Горондівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів був проведений тиждень знань Правил дорожнього руху. Метою проведення тижня стало: поглибити знання учнів про правила дорожнього руху, повторити основні правила пішоходів, мотоциклістів, велосипедистів, пасажирів, водіїв, сприяти розвитку мислення, пам`яті, навичок поведінки на дорозі, виховувати повагу до оточуючих, увагу, правила ввічливості.

Увесь тиждень був насичений різноманітними заходами: лінійка  відкриття тижня знань Правил дорожнього руху; виставка малюнків «Твій друг-безпечний рух», тематичний виступ гуртка юних інспекторів руху,  проведені класні виховні заходи, які були цікавими та змістовними, сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

Тиждень вдосконалював знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань правил дорожнього руху.

Переглядів: 630 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar