21:00
Найерудованіший четвертокласник – 2016

     19 квітня 2016 року у Горондівській школі  відбувся розважально-інтелектуальний конкурс “Найерудованіший четвертокласник – 2016».

Мета проведення гри: активізація та популяризація форм і методів роботи з учнівською молоддю; реалізація завдань комплексного виховання підростаючого покоління та інтелектуального розвитку особистості; розвиток самооцінки пізнавальних та аналітичних можливостей учнів; розвиток творчих здібностей підростаючого покоління.

     В конкурсі взяли участь  16 учнів четвертих класів. Гра складалась із трьох турів: відбірковий, півфінал і фінал. У відбірковому турі змагались 16 учасників. Це учні 4А,Б класів (вчителі Бобуська Н.П.та Бігун С.М.).

     Членами журі були: голова – Шпеник М.І. – директор школи, члени:Товт І.П.- заступник директора школи з навчально-виховної роботи, Шпеник Г.М. - заступник директора школи з навчально-виховної роботи, Мальованик О.М.- вчитель початкових класів, Туряниця В.В.- вчитель інформатики.

     Ведуча конкурсу Товт Інна Павлівна ознайомила присутніх учасників з правилами гри. Вона наголосила, що у І турі беруть участь 16 учасників, але залишаться лише 6 учнів, які візьмуть участь у півфіналі . На відбірковий тур виноситься 36 запитань. Кожне запитання оцінюється балом .

     В нелегкій боротьбі шестеро учасників стали фіналістами. Питання, на які відповідали школярі, вимагали від учасників згадувати, міркувати, порівнювати, робити висновки, відгадувати загадки, використовуючи набуті знання з різних областей знань і свій, хоч і незначний, життєвий досвід.

За результатами  І туру у півфінал увійшли 6 учнів:Мальованик Микола, Туряниця Євгенія, Мучичка Олег, Шпеник Святослав, Черепаня Вікторія, Король Олександр – учні 4-Б класу.

За результатами змагань переможцями стали:

       І місце Шпеник Святослав 
       ІІ місце Черепаня Вікторія 
       ІІІ місце Туряниця Євгенія

  Призерів нагороджено грамотами.Всі знають, що гра-змагання є результатом       пізнання дійсності, є правильним відображенням її в мисленні кожного             учасника-четвертокласника. Тільки змагаючись можна здобути перемогу. А щоб   перемогти, потрібно виробляти в собі вміння практично і творчо застосувати   здобуті знання у різних ситуаціях.

Тож і переможцям, і всім учасникам гри бажаємо здійснення найкращих задумів, завзяття, натхнення, творчих злетів, успіхів у сходженні до сяючих вершин, а Шпенику Святославу бажаємо перемоги в районному конкурсі “Найерудованіший четвертокласник – 2016»,який відбудеться 22 квітня 2016 року на базі нашої школи .

 

 

 

 

 

 


заступник директора з НВР Товт І.П.

Переглядів: 1097 | Додав: Neonilla | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar