23:37
Подорож до країни Ввічливості та Доброти

     «Стався до людей так, як хочеш щоб вони ставились до тебе» - саме ці слова стали «золотим правилом» показової виховної години в 1Б,В класі, яку члени методичного об’єднання групи продовженого дня мали змогу відвідати 23 березня 2016 року.
     Учні під керівництвом Рошко Н.В. мандрували до країни Ввічливості та Доброти. Пасажири швидкого, фантастичного поїзда «Веселковий» долали різні зупинки, перешкоди, зустрічались із казковими героями, виконували цікаві завдання, і водночас складали ключ, яким же і відкрили країну Ввічливості та Доброти.
      У такій ігровій, захоплюючій формі до свідомості учнів були донесені правила поведінки в громадських місцях,  в школі, вдома, з товаришами. Також Рошко Н.В. намагалась більш детально у доступній для учнів формі розкрити поняття «ввічливість», «ввічливі слова», «добро», «добра людина», «добрі вчинки». Були використані найрізноманітніші методи, включаючи інноваційні. Родзинкою даного заходу – було нагородження учнів «чарівними зірочками із сюрпризом» на які вони заслужили, показавши свою уважність, роботу, ініціативу протягом виховної години.
     Виховна година була цікавою, доступною для даної вікової категорії дітей, захоплюючою та повчальною. Напевно, кожен з учнів закарбує в своїй пам’яті правила ввічливості та залишить в серці іскорку добра.

 

Переглядів: 774 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar