21:30
Показовий урок з інформатики в 10-Б класі

     13 березня 2016 року, у рамках засідання методичного об'єднання вчителів математики, фізики та інформатики, був проведений відкритий урок з інформатики у 10-Б, Практична робота №8 "Електронне листування через веб-інтерфейс" , вчитель Туряниця Володимир Володимирович.

     Метою уроку було удосконалити свою роботу по надсиланню електронних листів, навчитися вкладувати різні файли у повідомлення, вилучати їх, а також зберігати файли з отриманих повідомлень.

     На початку уроку вчитель перевірив готовність учнів до уроку, перевірив домашнє завдання, потім провів фронтальне опитування, де учні показали себе на 100%, відповівши бездоганно на всі питання, які їм задавали.

     Перед написанням практичної роботи був проведний інструктаж з ТБ у цікавій формі - перегляду анімаційного відеокліпу. Написавши практичну, яка тривала 25 хвилин, учням зразу автоматично виставлялася оцінка, за допомогою невеличкої прогрмамки в Excel.

     В кінці уроку Володимир Володимирович зробив підсумок, порівнявши електронне листування і звичайне листування. Потім виставив оцінки і подякував учням за урок.

     Мету уроку було досягнуто. Колеги подякували вителю за чудово проведений урок і побажали успіху у подальшій нелегкій долі вчителя.
 

 

Переглядів: 670 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar