12:49
Переможці проекту GoGlobal camps

     В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal долучилась до ініціативи Міністерства освіти і науки України, і разом з компанією Microsoft та партнерами розробила новий формат дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoCamps». Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто. Що літній табір може бути веселим, розважальним, та яскравим.

     Більш ніж 3 тисячі шкіл з усієї України попередньо зголосилися цього року організувати мовні табори на базі навчальних закладів. Прийом заявок від шкіл на участь у проекті розпочався 17 лютого, і протягом місяця наша команда отримала 559 анкет з 24-х областей.  Наша, Горондівська ЗОШ І-ІІІ ступенів теж прийняла участь у цьому конкурсі.

     Відбір найкращих здійснювало незалежне журі, у складі якого були представники Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft, Американської торгівельної палати в Україні та команда GoGlobal.

     Щодо критеріїв, якими керувались при відборі шкіл, то найпершим була якість виконання творчого завдання. Виконати його можна було у вільній формі, але найбільше  було - відео, серед яких були справжні шедеври. Це були і презентації шкіл, і зворушливі звернення школярів, і навіть цілі кінофільми.  Другим критерієм була повністю заповнена анкета, в якій учасники мали вказати досягнення свого навчального закладу, чи має школа досвід проведення англомовних проектів та заходів, очікувана кількість дітей у мовному таборі, та інші деталі.

     За результатами відбору статус «GoCamp» отримують 117 шкіл з 20-ти областей.  Серед яких три школи із Закарпатської області. І наша школа потрапила в це число найкращих в Україні.

     Загалом, відпочити у таборах нового покоління – таборах з поглибленим вивченням англійської мови, зможуть більш ніж 7000 дітей, серед яких 80-90 учнів нашої школи.

Переглядів: 546 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar