12:32
Інтелектуальна гра «Розумники і Розумниці» в 1 Б, В класах

     У рамках проведення тижня групи продовженого дня, в 1 Б, В класах була проведена інтелектуальна гра «Розумники і Розумниці», метою якої було систематизувати та узагальнити знання учнів, розвинути їх пам'ять, увагу, мислення, спостережливість, виховувати цікавість, інтерес до математики, читання та української мови. У цій грі змагались три команди: «Сонечко», «Промінчики», «Дзвіночки».

     Маленькі розумники і розумниці дуже вміло, під керівництво Рошко Н.В. показували свої досягнуті знання із української мови, математики, читання та природознавства. Мали змогу побачити знання своїх дітей і батьки. Адже цей день – був днем відкритих дверей. І тому батьки радо завітали на цю гру, і були в захваті від свої милих дітей.

     Під час гри учні були уважними, плавно переходячи із конкурсу до конкурсу, команди змагались дуже зухвало. І в кінці перемогла, звичайно, дружба, адже всі учні в нашому класі гарно вчаться, вміють змістовно відповідати, знають будувати речення і коректно висловлювати свої власні думки.

     Ця гра захопила учні, дали їм ще більший поштовх для того, щоб і надалі вчитись в такому ж дусі, ще більше покращувати свої знання, розвивати свою фантазію, пам'ять, мислення. За активну участь у грі «Розумники і Розумниці» учні були нагороджені грамотами.

Переглядів: 1108 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar