20:46
Тиждень групи продовженого дня

     З 11.04 по 15.04  згідно з річним планом  ШМО  вихователів ГПД було заплановано тиждень групи продовженого дня.  

      Мета Тижня ГПД полягає в тому, щоб допомогти вихователю посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, моделі, технології організації навчання , виховання та змістовного дозвілля учнів. Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вихователів  та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. Всі групи   приймали участь у різних пізнавальних, розвиваючих та інтелектуальних заходах, які не тільки зацікавили учнів, а й поглибили їх знання, мотивували до саморозвитку.

    11.04   розпочався тиждень лінійкою  на якій була присутня заступник директора з навчально-виховної роботи  Товт І.П.  Група 2 А,Б,В класів під керівництвом вихователя Куля В.М.  організовано і весело провели «Відкриття тижня ГПД». Учні виразно декламували вірші,співали пісні.

    12.04    вихователі 1-х, 2-х класів  запрошували батьків на режимні моменти. Змістовними і захоплюючими  були  ігри у всіх групах .    Рошко Н.В.  у  групі 1 Б, В класів  провела інтелектуальну гру  «Розумники і розумниці» Діти із задоволенням змагалися у кмітливості, кожен учень показав свої індивідуальні здібності та навички. Бобуська М.М. з групою 1 А,В класі поринули у світ загадок. Цікавим заходом були спортивні змагання «Веселі старти» у 2 А,Б, В класах яку організувала Куля В.М.  Погода сприяла тому,  щоб змагання провести на  свіжому повітрі. Про враження від конкурсу можна сказати словами дитячого віршика: Ми весело змагаємось .І весело стрибаємо. Дрижать у школі вікна. Коли ми виступаємо.  Учні доклали всіх зусиль ,щоб показати свою спритність,швидкість,силу,дружелюбність і співпереживання. Діти з задоволенням змагалися у спритності , а на переможців чекало нагородження. 

   До проведення тижня учні  готувалися заздалегідь. Тому  13  квітня у рамках плану тижня ГПД учні взяли активну участь у  виставці малюнків  на тему: «Приліт птахів». Цього дня у групі 3 Б, В класах вихователькою Мучичка Н.В. була проведена гра-тренінг «Світлофор ввічливості». Цікаво і плідно пройшла  заняття-гра  «В гостях у казки»  яку провела Феделеш В.В. з групою 3 А, В класів. Діти з захопленням поринули у казковий , чарівний світ .

    14.04 запрошували батьків на ГПД учні  4-х класів.  Цього дня   група 4 А, Б класів змагалися за перемогу в інтелектуальній грі «Колесо фортуни», який провела  вихователь Меліка М.О. Учні добре проявили себе в колективній роботі, а також під час проведення інтелектуальної  гри, кожен учень показав певні індивідуальні здібності та навички. Цікаво пройшла вікторина «Казка в гості завітала» в групі 1 Б, В класах яку провела Рошко Н.В., де учні разом із Казкою мандрували і виконували найрізноманітніші завдання, долали перешкоди, і розвивали свою кмітливість, уяву та фантазію.

Цого дня також вихователі провели  турнір-змагання стрибки на скакалці  « Хто більше». Багато вихованців із різних груп взяли участь.  Всім дуже хотілося здобути перемогу. Перше місце здобула  учениця 2 Б класу Логай Тетяна, друге - учениця 2 В класу  Кузьма Аліна, третє – розділили два учасника  учениця 3 Б Пал Євгенія, та учениця 3 В класу Кучінка Дарина

     Свято закриття тижня ГПД  підготувала вихователь Куля В.М. разом з групою 2 А, Б, В класів.  Учні  дуже гарно декламували віршики, та співали пісеньки.  Сюди була запрошена заступник директора з НВР Товт І.П.  яка привітала дітей і нагородила їх грамотами за їх досягнення   у  різних конкурсах та  інтелектуальних іграх.

     Змістовні заходи, захопливі хвилини кожного заходу  стали яскравою подією у житті початкової школи. Діти і вихователі повірили у свої сили, у свою здатність самостійно покращити шкільне життя.

    Тиждень ГПД  закінчився, але продовжуватиметься праця вихователів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес  та бажання вчитися.  Вихователі  ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – найрозумніші, найталановитіші.


керівник м/о ГПД - Куля Віта Михайлівна

Переглядів: 1137 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar