15:28
Тиждень іноземних мов

       З 22.02 по 26.02.2016 р.  в Горондівській ЗОШ І-ІІІ ступенів учителями англійської та французької мов було проведено тиждень іноземних мов. Основне завдання тижня є удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках; розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й поваги до людей свого рідного краю і країни, інтересу до мови, яка вавчається, а також формування вмінь концентрувати увагу, логічно викладати думки, самостійної роботи над собою.

        Тиждень розпочався конкурсом кросвордів та пазлів, в якому взяли участь учні 1-11класів. Активнісь учнів була високою. Цього ж дня було оголошено початок і умови гри «У пошуках скарбів», яку організував волонтер Корпусу Миру Містер Френсіс Кресотті разом з учителями методоб?єднання. Метою гри було знайти найбільшу кількість карток з крилатими виразами на англійській мові та перекласти їх. Вирази були заховані  у різних куточках школи. Переможцем став  Луца Василь (10-Б клас). З метою розвитку творчих здібностей було проведено конкурс  «Найкреативніша історія» . Учні нашої школи проявили самостійність, творчість, вміння логічно викладати думки при викладання власних висловлювань англійською мовою. Найкращі твори відзначив наш волонтер.  
       Протягом тижня відбувся конкурс читців поезії англійською мовою серед учнів 3-11 класів, учні 5-А та 6-Б класу були найактивнішими.
     Завершився тиждень іноземних мов церемонією нагородження переможців усіх конкурсів дипломами, призами та солодощами.

Переглядів: 614 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar