09:29
Всесвітній день Землі

На всій планеті у цей день весняний
Святкується щорічний День Землі.
І недаремно квітень буйнотравий
До цього дня прикрашує її.

     Земля…Тут ми народилися, зробили  кроки, промовили перше слово. Тут  живемо. Тут наше гідне минуле, чудове теперішнє й  прекрасне майбутнє.
     Скільки скарбів й краси приховано під цим словом. Проте кожен із нас розуміє його по-своєму. Нас об`єднує єдине бажання – жити й насолоджуватися.
Людство звикло до прозорих рік, безкраїх морів, широких ланів,степів, полів,взагалі, до всього прекрасного,що нас оточує. На жаль, інколи й забуваємо, що все це в одну мить може зникнути. Нам варто схаменутися й стати на захист планети.
     22 квітня в Горондівській школі святкували Всесвітній день Землі. Учні 9-А класу прагнули, щоб кожен із присутній в залі замислився над екологічними проблемами та їх вирішеннями. Своїм виступом вони донесли , що людина - це лише частинка природи, але саме від неї залежить, яким буде життя на планеті. На закінчення в актовій залі пролунала пісня «Ми бажаємо Вам добра», де юні гуртківці закликали присутніх на захист планети.
     Завдяки такому заходу учні нашої школи зрозуміли, хто як не ми стане на захист Богом даної Землі.
     Також були нагороджені переможці змагань з футболу серед учнів 5-6 класів. ІІІ місце - 5-А, ІІ місце - 6-А і І місце - збірна 5-Б,В класів.


Сорока Надія,9-А,ЮНКОР

 

Переглядів: 520 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar