13:15
Зі святом любі жінки!

          Любі жінки, вкотре настало радісне свято - 8 Березня! Повертає тепло, повертає весна, й символічно, що найперше свято, присвячене вам і осяяне вами, мов сонцем.
          Дорогі наші жінки, дозвольте привітати вас із цим чудовим днем та висловити слова глибокої вдячності, адже на вашій мудрості, силі та терпінні тримається світ. У буднях сьогодення ми часто не помічаємо, скільки прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок працює серед нас. Своєю мудрістю Ви, наші милі, обминаєте гострі кути, терплячістю - зберігаєте мир і спокій вдома і на роботі, любов’ю до людей і до праці - будуєте майбутнє.

     Світлого дня 8 Березня зичимо всім вам, дорогі колеги, величезного щастя, кохання і добра. Бажаю, аби вас оточували лише достойні люди. Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість в особистому житті та успіхів у професійній діяльності! Добробуту і затишку в оселях, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні!

     Нехай цей весняний день завжди дарує Вам тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів. Бажаємо Вам, дорогі наші колеги, міцного здоров'я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості  у своїх силах, розуміння, кохання та вірності ваших близьких.


З повагою дирекція та профком школи!    

Переглядів: 530 | Додав: VOLODAR | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar