Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок там вписано криваво-чорним кольором. Однією з таких сторінок був Голодомор 1932-1933 р.р. Не було ні війни, ні посухи. А була тільки зла воля одних людей проти інших. І ніхто не знав, скільки безневинних людей зійшло у могилу – старих і молодих, дітей, і ще ненароджених – у лонах матері.

   З нагоди Дня пам'яті жертв Голодомору, у Горондівській школі відбувся захід "Чорні крила Голодомору", який підготувала та провела педагог організатор Королович Олена Василівна   разом з учнями 7 та 8  класів. Учні школи переглянули відео-спогади очевидців голодоморів, арх ... Читати далі »

Переглядів: 156 | Добавив: Anonym | Дата: 30.11.2020 | Коментарі (0)

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. У цей день ми віддаємо шану патріотизму й мужності учасників подій 2004 року та листопада 2013 року – лютого 2014 року, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи та справедливості.

У зв’язку з відзначенням цієї пам’ятної дати по всій Україні відбуваються заходи на знак вшанування річниці Дня Гідності та Свободи. З метою збереження та донесення до молодого покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні XXI століття у Горондівській загальноосвітнй школі педагогом -організатором Королович О.В. разом з учнями 6 та 9 класів було проведено тематичний захід «Україна – країна нескорених». Бібліотекар школи Мучичка Т.І. підготувала виставку «Герої не вмирають… Слава Героям!».

Революція Гідності залишила глибокий і незабутній слід в історії ... Читати далі »

Переглядів: 154 | Добавив: Anonym | Дата: 30.11.2020 | Коментарі (0)